Kerst bij Grand Café Groeneveld


Kerst op Groeneveld! In ons knusse Grand Café staat een vijf meter hoge kerstboom, versierd met meer dan 1500 lampjes. Door de ruitjesraampjes kijk je uit op Kasteel Groeneveld. Onze gezellige Koetshuiszolder is helemaal in Kerstsfeer versierd. Terwijl de Kerstmuziek vrolijk speelt, ontvangen we je gasten met een feestelijke Kerstcocktail of een glas huisgemaakte glühwein.

Particulier

Geniet onbezorgd van een prachtig diner, feestelijke borrel of winterbarbecue met vrienden of familie in ons Grand Cafe of op de Koetshuiszolder. Voor groepen vanaf 20 personen te reserveren.

Zakelijk

Een groot kerstdiner, borrel of bedrijfsfeest? Groeneveld is de perfecte locatie voor jouw zakelijke event! Er zijn verschillende mogelijkheden voor jouw zakelijke bijeenkomst in Grand Café Groeneveld of in de Koetshuiszolder. In de Koetshuiszolder kunnen ongeveer 60 gasten in lunch- of dineropstelling terecht. 

Menu

Bij Groeneveld maken wij altijd een op maat gemaakt menu, samen kijken wij naar een passend menu voor jou en je gasten! Verschillende diner mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een walking dinner, buffet, een uitgeserveerd diner of een winter barbecue.

Hier alvast wat inspiratie voor een feestelijke invulling:

Diverse broodsoorten 
met humus, pesto, geitenboter, rillette van eend, biologische olijven en zongedroogde tomaat

***

Stoofpeer
gorgonzola en Ardennerham

***

Wildbouillon 
met wildzwijnham, paddenstoelen en groene kruiden

***

Parelhoen
met diverse structuren van bloemkool, jus met laurier

***

Makreel
krokant op de huid gebakken, zoetzure prei, saus vierge

***

Crème van kastanje, karamel en geslagen room met vanille

***

Hangop, roodfruit en meringue

CONTACT

Voor reserveringen en/of vragen mail naar info@grandcafegroeneveld.com of bel naar het telefoonnummer 035 5421192.