Zakelijk


Waar voorheen de paarden gevoed en geborsteld werden, is nu in het koetshuis Grand Café Groeneveld gevestigd, in Baarn. Je kunt hier terecht voor een uitgebreide zakelijke lunch van biologische streekproducten met uw collega's of relaties of voor een lekkere sandwich tussen twee afspraken door.

Kasteel Groeneveld

Vanwege de unieke combinatie publiek, onderwijs en beleid is een zakelijke bijeenkomst bij Kasteel Groeneveld in Baarn meer dan een vergadering; het is een ontmoeting. Als buitenplaats voor stad en land is Groeneveld de plek om buiten de gebaande paden te denken. Een vrijplaats voor de geest.

Kom vergaderen in een ontspannen sfeer in Kasteel Groeneveld.

Impressie

Er zijn verschillende mogelijkheden voor jouw zakelijke bijeenkomsten in Grand Café Groeneveld of het Kasteel. Wij bieden diverse vergaderarrangementen. Bekijk deze zakelijke flyer voor een impressie.

Voor meer informatie en reserveringen van zalen in het Kasteel: reserverengroeneveld@staatsbosbeheer.nl of tel. 035 5480994.

Grand Café

Uiteraard kun je ook alleen bij Grand Café Groeneveld terecht voor uw zakelijke lunch of bespreking. Het is centraal gelegen, vlakbij de A1 en de A27, er is voldoende gratis parkeergelegenheid en er is gratis wi-fi! Neem direct contact op via het volgende telefoonnummer: 035 - 303 1333.