Particulier


Trouwen - ceremonie - receptie - diner bij Groeneveld!
Was het huwelijksaanzoek jullie hoogtepunt van de afgelopen vakantie? Natuurlijk begrijpen wij dat. En hoewel het een goed bewaard geheim is, trouwen op Groeneveld is mogelijk. 

Neem snel contact op met de reserveringsafdeling van het kasteel.

Kom gewoon even bij Grand Café Groeneveld binnenlopen voor informatie of kijk op de link hieronder eerst voor wat meer inspiratie. Of neem direct contact op via telefoonnummer 035 - 3031333.

Jullie trouwdag is de belangrijkste dag van jullie leven en wij dragen daar graag voor een klein stukje aan bij! 

Verjaardag, feestelijke borrel of high wine
Het kan en mag allemaal bij Groeneveld. Trouwen in het kasteel of in de tuin, een BBQ op het terras of dineren op de Koetshuiszolder. Lees snel door voor de mogelijkheden voor jong en oud en klik op deze link voor meer informatie en prijzen.

Koetshuiszolder

De Koetshuiszolder van Grand Café Groeneveld is geheel verbouwd aan de hand van ideeën van een architect die heeft geprobeerd om de oude elementen (bijvoorbeeld het oude houten dak) te combineren met een trendy design (zoals het gedeeltelijke glazen dak). 
De ruimte is zowel met trap als lift bereikbaar en biedt plaats aan ongeveer 60 gasten in lunch- of dineropstelling, en aan 120 gasten in theateropstelling.

Reserveringen voor particuliere bijeenkomsten kunnen hier worden aangemeld of bel 035 - 303 1333.
Neem gerust contact op voor de mogelijkheden voor het vieren van uw verjaardag, jubileum, high tea of familielunch.

Voor u & de kids

Buiten high tea's, borrels of een uitgebreide lunch voor het vieren van uw verjaardag of trouwdag denken wij ook aan de kinderen. Zij genieten in Grand Café Groeneveld van een biologische feestpannenkoek of trekken erop uit voor een heerlijke picknick.

Bij een bezoek aan Grand Café Groeneveld kunnen uw kinderen meedoen aan de kleurplatenwedstrijd. Wij verloten elke maand een gratis pannenkoekenfeest voor 10 personen. Maar ook kunnen ze lekker spelen in het park of kijken ze hun ogen uit tijdens een bezoek aan Hoeve Ravenstein. Voor een picknick of high tea vragen wij u om vooraf te reserveren.

Kasteel & park

Toegangsprijzen voor het Kasteel:

Volwassenen: € 6,50 
Kinderen tot 3 jaar: gratis
Kinderen van 3 tot 12 jaar: € 4,50
65+: € 5,50 
Vrienden van Stichting Groeneveld: gratis

Park, binnentuin, Grand Café Groeneveld en winkel zijn gratis te bezoeken.

Daarnaast is het mogelijk om een reservering in het kasteel te maken voor uw verjaardagsdiner, familiebijeenkomst of andere particuliere bijeenkomst.

Toegankelijkheid

Kasteel Groeneveld en Grand Café Groeneveld zijn toegankelijk voor rolstoelen. Dit geldt ook voor de hoofdpaden in het park. Rolstoelen zijn gratis te leen bij Kasteel Groeneveld.

Bekijk de actuele evenementen en tentoonstellingen hier.