Particulier


Iets te vieren?

Heb je binnenkort iets te vieren? Dat kan bij Groeneveld in Baarn! Of dit nu gaat om een bruiloft, verjaardag, jubileum, feestelijke borrel of zakelijke gelegenheid, bij Groeneveld ben je aan het juiste adres!

Trouwen bij Groeneveld

Je kunt bij Groeneveld terecht voor je ceremonie, receptie en diner. Wij zorgen voor een adembenemende bruiloft en bezorgen jullie de dag van je leven!

Locaties

Kasteel Groeneveld is de perfecte locatie voor een sprookjesachtige bruiloft. Een prachtige plek, met gastvriendelijke medewerkers, die jouw dag onvergetelijk maken! Ben je op zoek naar informatie voor jouw toekomstige bruiloft? Neem dan snel contact op met het reserveringsbureau van het kasteel. Daarnaast kunnen zowel zakelijke groepen als particuliere bijeenkomsten gebruik maken van de zalen in het kasteel. Denk aan een verjaardagsdiner, familiebijeenkomst of andere particuliere bijeenkomst.

De Koetshuiszolder van Grand Café Groeneveld is geheel verbouwd aan de hand van ideeën van een architect die heeft geprobeerd om de historische elementen (bijvoorbeeld het oude houten dak) te combineren met een trendy design (zoals het gedeeltelijke glazen dak) en de moderne gele vloer. De ruimte is zowel met trap als lift bereikbaar en biedt plaats aan ongeveer 80 gasten in lunch- of dineropstelling, en aan 120 gasten in theateropstelling. Hier kun je terecht voor een heerlijke lunch, diner, high tea of een high wine. Een gezellige locatie voor als je wat te vieren hebt!

Grand Café en terras

Wil je met lekker weer barbecueën? Op het terras van Grand Café Groeneveld schijnt altijd de zon. Of het nu in juli of augustus is, of tijdens de Indian Summer verderop in het jaar; onze chefs steken de kolen met veel plezier aan om een heerlijke BBQ te bereiden. Bij slecht weer zetten we de barbecue onder onze grote, waterdichte parasols. 

Kasteel Groeneveld en Grand Café Groeneveld zijn toegankelijk voor rolstoelen. Dit geldt ook voor de hoofdpaden in het park. Rolstoelen zijn gratis te leen bij Kasteel Groeneveld.

Bekijk de actuele evenementen en tentoonstellingen hier!

Voor jou & de kids

Buiten high tea's, borrels of een uitgebreide lunch voor het vieren van jouw verjaardag of trouwdag denken wij ook aan de kinderen. Zij genieten in Grand Café Groeneveld van een biologische feestpannenkoek, kindergerechtjes of trekken erop uit met een knapzak. Ook kunnen ze hun energie kwijt in onze speeltuin met zandbak. We hebben ook een grote bak met buitenspeelgoed en een heel veel skelters, loopfietsjes en tracktors. Maar ook kunnen ze lekker spelen in het park of kijken ze hun ogen uit tijdens een bezoek aan Hoeve Ravenstein. Voor een picknick of high tea vragen wij je om vooraf te reserveren.

Toegangsprijzen Kasteel

Je kunt het kasteel ook voor een kleine bijdrage bezoeken. Volwassenen betalen hier € 6,50 voor, voor knderen tot 3 jaar is het gratis, voor kinderen van 3 tot 12 jaar kost het € 4,50 en 65 plussers betalen € 5,50. Voor vrienden van Stichting Groeneveld is de entree gratis. Daarnaast kun je de winkel in het kasteel gratis bezoeken, samen met het park, de binnentuin en Grand Café Groeneveld.

Informatie en contact

Reserveringen voor particuliere bijeenkomsten kunnen hier worden aangemeld. Je kunt natuurlijk ook bij Grand Café Groeneveld binnenlopen voor informatie! Of neem direct telefonisch contact op, via 035 - 3031333. Vooir elke gelegenheid kun je bij ons terecht!