Over Grand Café Groeneveld


Welkom bij Grand Café Groeneveld
Grand Café Groeneveld is de handelsnaam van Groeneveld Horeca B.V., onderdeel van Vineyard Company.

Wie zijn wij?
Grand Café Groeneveld is gevestigd op het prachtige landgoed van Kasteel Groeneveld. Het doel van park en kasteel is om stad en (platte)land te verbinden en zo het evenwicht tussen beide cultuursferen (te herstellen en) te bevorderen. Grand Café Groeneveld streeft ernaar een warm, huiselijk gevoel te creëren voor haar gasten. Iedereen is er welkom, van jong tot oud en inclusief viervoeters. 's-Zomers kan er worden gepicknickt in de omgeving, 's-winters kun je er marshmallows roosteren op het terras. Er is ieder seizoen iets te beleven!

Missie

Onze gasten
We vinden het belangrijk dat onze gasten zich thuis voelen, in een warme en gezellige omgeving, waarin ze genieten van lekker en gezond eten, drinken en persoonlijke, gastvriendelijke service.

Ons eten & drinken
We laten onze gasten genieten van smakelijk en gezond eten & drinken dat met passie door onze medewerkers bereid wordt. Wij werken overwegend met biologische en / of duurzame streekproducten. Ingrediënten en producten worden geoogst op het landgoed zelf of in de zeer directe omgeving. Dit gebeurt onder andere bij Hoeve Ravenstein en in onze eigen kruidentuin.

Onze medewerkers
We bieden een veilige werkomgeving waar openheid en integriteit voorop staan. Samen streven we naar diversiteit en creëren we een plek waar we allemaal onszelf kunnen zijn. We inspireren onze medewerkers en bieden ze mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen.

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid
In ons bedrijf sluiten winstgevende groei en duurzaamheid elkaar niet uit. Wij maken het verschil door maatschappelijk verantwoord te ondernemen en betrokken te zijn bij onze gemeenschap.

Visie

We maken onze gasten blij en gelukkig door onze positieve, oprechte en gastvriendelijke houding, ons gezonde, biologische, duurzame eten en drinken op onze unieke locatie in de natuur. We willen de verwachtingen overtreffen; van iedere gast, iedere dag, iedere keer weer!