Vacatures bij Groeneveld en Soestdijk


Grand Café Groeneveld is gevestigd op het prachtige landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn. Gasten kunnen bij ons terecht voor een heerlijke lunch, brunch of High Tea. Ook kunnen de gasten genieten van een diner (private dining) in het Kasteel, de kasteeltuin of in ons gezellige Grand Café. Onze doelgroep is gevarieerd; we verzorgen huwelijken, borrels, zakelijke arrangementen in Kasteel Groeneveld of een gezellige barbecue in de kasteeltuin. 

Vanuit onze locatie Groeneveld zijn we ook verantwoordelijk voor de exploitatie van de Oranjerie van Paleis Soestdijk in Baarn en voor alle partijen die in het paleis plaatsvinden. Vanuit de keuken van de Oranjerie serveren we een heerlijke lunch, brunch of High Tea. Ook in de Orangerie is het mogelijk om te komen dineren (private dining) of te borrelen. Tevens werken we mee aan verschillende festivals en events die op het terrein van Paleis Soestdijk plaatsvinden. 

De medewerkers van Grand Café Groeneveld en de Oranjerie streven ernaar een warm, huiselijk gevoel te creëren voor onze gasten. Iedereen is er welkom, van jong tot oud, inclusief viervoeters!

We maken onze gasten blij en gelukkig door onze positieve, oprechte en gastvriendelijke houding, ons gezonde, biologische, duurzame eten en drinken op onze unieke locaties in de natuur. We willen de verwachtingen overtreffen; van iedere gast, iedere dag, iedere keer weer!

VACATURES:

Medewerker bediening
Stagiair(e) leidinggevende bediening/werkvoorbereider
Zelfstandig werkend kok

Voor het nieuwe leerjaar hebben wij ook weer leerplaatsen beschikbaar in de keuken en in de bediening. Wil jij veel leren, werken op prachtige locaties en met de leukste collega's? Dat kan bij ons!

Leerling gastheer/gastvrouw
Leerling kok

Is een van de bovenstaande vacatures op jouw lijf geschreven? Neem dan contact met ons op, we maken graag kennis met je! Heb je nog een vraag? Bel dan met Marike Dölle op telefoonnummer 030-303 55 76.
E. personeelszaken@vineyardcatering.nl


Vacatures bij Vineyard Catering

Vineyard is een dynamisch, jong bedrijf dat bruist van energie, werkt op ongeveer 20 unieke locaties, met mensen die passie hebben voor het horeca-vak! Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

Bekijk hier de vacatures op dit moment bij Vineyard Catering, een zusterbedrijf van Grand Café Groeneveld.