Over Grand Café Groeneveld


Welkom bij Grand Café Groeneveld
Grand Café Groeneveld is de handelsnaam van Groeneveld Horeca B.V., onderdeel van Vineyard Company.

Wie zijn wij?
Grand Café Groeneveld is gevestigd op het prachtige landgoed van Kasteel Groeneveld. Het doel van park en kasteel is om stad en (platte)land te verbinden en zo het evenwicht tussen beide cultuursferen (te herstellen en) te bevorderen. Grand Café Groeneveld streeft ernaar een warm, huiselijk gevoel te creëren voor haar gasten. Iedereen is er welkom, van jong tot oud en inclusief viervoeters. 's-Zomers kan er worden gepicknickt in de omgeving, 's-winters kun je er marshmallows roosteren op het terras. Er is ieder seizoen iets te beleven!

Missie
In Grand Café Groeneveld werken wij overwegend met biologische en/of duurzame streekproducten. Ingrediënten en producten worden zoveel mogelijk geoogst op het landgoed zelf of in de zeer directe omgeving. Dit gebeurt onder andere bij Hoeve Ravenstein of uit de moestuin van het kasteel.

Visie
Wij willen het beste voor onze gasten en laten hen graag genieten van een unieke ervaring: een duurzame beleving, tot in detail doorgevoerd met een team dat ervoor zorgt dat de gasten op hun wenken worden bediend.

Onze gasten een unieke duurzame ervaring laten beleven!