Zelfstandig werkend kok Grand Café Groeneveld en Oranjerie Soestdijk


Daar sta je dan als zelfstandig werkend kok in de keuken van een monumentaal pand. Jij roert in de pannen onder het dak van een rijksmonument. In het koetshuis bij kasteel Groeneveld of in de Oranjerie bij paleis Soestdijk krijgen jouw kookkunsten ineens een bijzonder vorstelijk tintje.

Voordat de lekkerste geuren de keuken vullen, loop je eerst naar de kruidentuin. Je ziet maar liefst 8 bedden vol met verse kruiden en eetbare bloemen. Op hetzelfde terrein is een werkbare hoeve waar je direct de verse zuivel en vleesproducten regelt. Vergeet niet om ook direct de seizoensgroenten mee te nemen.

Koken bij Grand Café Groeneveld en Oranjerie Soestdijk
√ Bij Grand Café Groeneveld krijgt iedereen een kijkje in de nieuwe keuken. Door deze open keuken kun jij je koksambacht pas echt goed tentoonstellen. De keuken van paleis Soestdijk is weliswaar minder hip, maar wel zeer werkbaar en deze ademt koninklijke gerechten.
√ Het merendeel van jouw tijd werk je in de keuken bij de Oranjerie. Deze keuken wordt uiteindelijk jouw eigen domein. Je werkt hier drie dagen in het restaurant en verzorgt de catering voor de events in het paleis [koninklijk diner, zakelijke borrel of partij].
√ Je dag begint om 10:00 uur, je brengt alles in gereedheid en luistert naar de briefing. Met de lunch is het alle zeilen bij. Daarna bereid je eventueel het diner voor, zorg je ervoor dat de keuken weer blinkt en de bestellingen tijdig de deur uit zijn.
√ Je mening wordt gewaardeerd bij het samenstellen van de menukaart. Bij diners heb je de ruimte tot experimenteren.

Jij als zelfstandig werkend kok
Voor jou is koken niet het bereiden van voedsel alleen. Het is meer. Het is een ambacht, een passie die je met plezier vervuld. De borden die jouw keuken verlaten, worden met zoveel liefde in gereedheid gebracht dat iedereen dat proeft. Van de dreumes die na een boswandeling een pannenkoek komt eten, tot de koning die een diner wenst voor zijn gezelschap.
√ Een passende opleiding is fijn, maar aantoonbare ervaring en passie voor het vak zijn belangrijker.
√ Kennis van HACCP, deze voer je tot in de puntjes door.
√ Ervaring met kooktechnieken die horen bij ons eerlijke en onbewerkte voedsel.

De leukste horeca vacatures vind je bij Vineyard
Vineyard exploiteert Grand Café Groeneveld en de Oranjerie bij paleis Soestdijk. Onze werkwijze is puur en eerlijk en zo gaan we ook met onze medewerkers om. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat en wij helpen jou graag om de beste in jouw vak te worden en je ambitie te belonen. Samen met je team vorm je een hechte eenheid. Met elkaar creëren jullie een beleving.

Werken als zelfstandig werkend kok
√ Fulltime baan [werkdagen van dinsdag tot en met zondag].
√ Verdiensten volgens de horeca cao.
√ Jaarcontract met 1 maand proeftijd.
√ Reiskostenvergoeding.
√ Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Stuur je motivatie en cv naar personeelszaken@vineyardcatering.nl.
Heb je nog een vraag? Bel dan met Marike Dölle op telefoonnummer 030-303 55 76.