Stagiair(e) leidinggevende bediening/werkvoorbereider


Je bent druk met de voorbereiding voor een droom avond! Een diner en huwelijksfeest voor 50 gasten in het paleis! Alle voorbereidingen zijn gedaan en vanavond mag je er samen met je collega’s een daverend succes van maken.

Wat ga je doen als stagiair(e) leidinggevende bediening/werkvoorbereider?
Jouw hoffelijke houding geeft de gasten een koninklijk gevoel. Een vriendelijk woord bij het kopje koffie en een warme lach bij het uitserveren van het diner.
- In 10 minuten tijd geef je je team een briefing. Je hebt alle voorbereidingen voor de verschillende bijeenkomsten gedaan en weet precies wat er moet gebeuren. De taken worden verdeeld en er wordt meteen een puntje klantvriendelijkheid en productkennis aangestipt.
- Je deelt de lakens en servetten uit bij banqueting in kasteel of paleis. Als het nodig is, dan stroop je gewoon je mouwen op om te helpen. Best smal die gangen in zo’n monumentaal pand wanneer je sjouwt met stoelen en tafels.
- In het Grand Café of de Oranjerie ben jij er voor de gasten en leer je ze jouw liefde voor eerlijk eten en passende wijn. Van binnenkomst tot rekening geef jij mensen echte aandacht en doe jij wat in jouw vermogen ligt om de gasten een fijne tijd te bezorgen.
- De bedrijfsmanager leert jou graag alles over de dagelijkse administratie, het sturen op cijfers, het aansturen van personeel en hij zal het ontzettend waarderen als jij verschillende processen in kaart brengt en voorstellen doet om deze te verbeteren!

Jij als onze stagiair(e)
In jouw DNA zit een oprechte gastvriendelijkheid besloten. Je lacht vanuit je hart.
- Jij hebt een scherp observatievermogen. Je ziet precies waar de situatie om vraagt en met jouw inventieve brein heb je altijd een plan B paraat
- Ook aan mensenkennis ontbreekt het je niet. Op welke knoppen druk je om je team te motiveren? Is er vraag naar micromanagement of geef je iemand volle bak verantwoordelijkheid?
- Jouw drive en enorme motivatie werkt aanstekelijk.

De leukste horeca vacatures vind je bij Vineyard
Vineyard exploiteert Grand Café Groeneveld en de Oranjerie bij paleis Soestdijk. Je werkt op historische locaties en samen met ons schrijf je geschiedenis door mee te bouwen aan een fantastisch ideaal. Onze werkwijze is puur en eerlijk en zo gaan we ook met onze medewerkers om. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat en wij helpen jou graag om de beste in jouw vak te worden en je ambitie te belonen. Samen met je team vorm je een hechte eenheid. Met elkaar creëren jullie een beleving.

Wat krijg je als stagiair(e)?
Naast dat je bij ons uiteraard de beste begeleiding krijgt, ontvang je een stagevergoeding van € 320,- bruto en een reis- of huisvestigingskostenvergoeding van € 80,- netto per maand.

Jouw stagebedrijf?
Horeca vacatures in overvloed maar je vindt nergens zo’n leuke stage als bij ons. Stuur je motivatie en cv naar personeelszaken@vineyardcatering.nl. Heb je nog een vraag? Bel dan met Marike Dölle op telefoonnummer 030-303 55 76.