Leidinggevende bediening Grand Café Groeneveld en Oranjerie Soestdijk


Met een glimlach van oor tot oor breng je de gasten naar hun tafel in Grand Café Groeneveld. Je tintelt nog na van trots. De zojuist vertrokken ministerraad overlaadde je met complimenten na een dag vergaderen in het kasteel. En tussen de gangen door, hoorde je over de dikke pluim van het bruidspaar dat hun feest in het paleis gehouden heeft.

Geen dag of gast hetzelfde. Als leidinggevende bij kasteel Groeneveld of paleis Soestdijk zorg jij ervoor dat iedereen zich echt welkom voelt.

Jij als onze leidinggevende horeca
In jouw DNA zit een oprechte gastvriendelijkheid besloten. Je lacht vanuit je hart.
√ Jij hebt een scherp observatievermogen. Je ziet precies waar de situatie om vraagt en met jouw inventieve brein heb je altijd een plan B paraat
√ Ook aan mensenkennis ontbreekt het je niet. Op welke knoppen druk je om je team te motiveren? Is er vraag naar micromanagement of geef je iemand volle bak verantwoordelijkheid?
√ Een passende opleiding is wenselijk maar ervaring als leidinggevende in de horeca een must.
√ Jouw drive en enorme motivatie werkt aanstekelijk.

Werken als allround medewerker bediening
Jouw hoffelijke houding geeft de gasten een koninklijk gevoel. Een vriendelijk woord bij het kopje koffie en een warme lach bij het uitserveren van het diner.
√ In 10 minuten tijd geef je je team een briefing. De taken worden verdeeld en er wordt meteen een puntje klantvriendelijkheid en productkennis aangestipt.
√ Je deelt de lakens en servetten uit bij banqueting in kasteel of paleis. Als het nodig is, dan stroop je gewoon je mouwen op om te helpen. Best smal die gangen in zo’n monumentaal pand wanneer je sjouwt met stoelen en tafels.
√ In het Grand Café of de Oranjerie ben jij er voor de gasten en leer je ze jouw liefde voor eerlijk eten en passende wijn. Van binnenkomst tot rekening geef jij mensen echte aandacht en doe jij wat in jouw vermogen ligt om de gasten een fijne tijd te bezorgen.
√ Je coacht, je stuurt en je vormt. Jouw team kent echt alleen maar bevlogen horecamensen.

Werken in de horeca is het leukst bij Vineyard
Vineyard exploiteert Grand Café Groeneveld en de Oranjerie bij paleis Soestdijk. Je werkt op historische locaties en samen met ons schrijf je geschiedenis door mee te bouwen aan een fantastisch ideaal. Onze werkwijze is puur en eerlijk en zo gaan we ook met onze medewerkers om. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat en wij helpen jou graag om de beste in jouw vak te worden en je ambitie te belonen. Samen met je team vorm je een hechte eenheid. Met elkaar creëren jullie een beleving.

Werken als allround medewerker bediening
√ 32-38 uur.
√ Verdiensten volgens de horeca cao.
√ Jaarcontract met 1 maand proeftijd.
√ Reiskostenvergoeding.
√ Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Jouw baan?
Is deze vacature op jouw gastvrije lijf geschreven? Stuur je motivatie en cv naar personeelszaken@vineyardcatering.nl. Heb je nog een vraag? Bel dan met Marike Dölle op telefoonnummer 030-303 55 76.