Paleizenwandeltocht Kiwanis


25 mei 2019

De serviceclub Kiwanis Hilversum-Baarn organiseert op zaterdag 25 mei 2019 een unieke wandeltocht: de Paleizenwandeltocht. Deze voert u door prachtig en afwisselend boslandschap, langs kasteel Groeneveld. Op de langere tochten van 25 en 35 km ziet u de kastelen Drakensteyn en De Wolfsdreuvik.

Dit jaar is het bovendien mogelijk een aantal interessante locaties en tentoonstellingen op de wandelroutes nader te verkennen:

Kasteel Groeneveld is opengesteld voor bezichtiging. Op de wandeldag kunt u verschillende tentoonstellingen bezoeken. Zie voor aanvullende informatie de website: www.kasteelgroeneveld.nl.

Grand Café Groeneveld biedt de gelegenheid vóór of na uw wandeling de inwendige mens te versterken. 

De wandeltocht voert u ook langs de tuinen van Paleis Soestdijk. Daarna de prachte bossen in van de Lage Vuursche. De langere wandelroutes van 25 en 35 km voeren ook over het landgoed Smithuyserbos. Uniek is dat het daarop gelegen bijzondere kasteelachtige bouwwerk ‘De Wolfsdreuvik’ van dichtbij kan worden bekeken. Zie voor nadere informatie over de doelstellingen en activiteiten van de gelijknamige stichting de interessante website: http://smithuyserbos.nl

U steunt een goed doel!
De opbrengsten komen dit jaar ten goede Stichting de Regenboogboom. https://www.regenboogboom.nl/ 

‹ Naar het overzicht