Tentoonstelling Fiep Fiep Hoera!


23 april 2017 10:00:00 - 28 juni 2019 17:00:00

Kasteel Groeneveld viert in april de honderdste verjaardag van Fiep Westendorp met de openstelling van een bijzondere tentoonstelling voor jong en oud. Juist het werk waar Fiep Westendorp de natuur laat spreken, heeft een plek in deze expositie.

Op dit moment werkt Kasteel Groeneveld hard aan de inrichting van de tentoonstelling Fiep Fiep Hoera! – De natuur van Fiep Westendorp. Een tentoonstelling voor jong en oud waar u zich met het hele gezin onderdompelt in de creativiteit van Fiep Westendorp. Op zolder avontuur en spel voor de kleintjes; binnen spelen, alsof je buiten bent: vissen met de vissertjes, afval scheiden met Floddertje en kamperen met Pim en Pom. En in de Baarnsche vleugel zijn originelen en giclées van bekend en minder bekend werk te zien, geïllustreerd met voorwerpen waar Fiep Westendorp zich door liet inspireren.
Deze tentoonstelling wordt in de loop van het jaar aangevuld met een educatief programma, voorstellingen met Majel Lustenhouwer (Fiep Fiep Hoera! Liedjesvoorstelling) en een buitenroute.

Voor aanmelding van de activiteiten bij de tentoonstelling Fiep Fiep Hoera! - de natuur van Fiep Westendorp, klik hier!

Fiep Fiep Fiep Hoera! is te zien tot midden 2019.

‹ Naar het overzicht